Laxfiskeparadiset Jockfall

Restaurangen & Campingplatsen är vackert belägen på Kalixälvens sluttning precis vid det fritt brusande vattenfallet. Jockfalls Turist & Konferensanläggning ligger 4 mil norr om Överkalix centralort och endast 1,5 mil från Ängesån. Anläggningens läge vid den fritt brusande Kalixälven och Jockfallet med 9 meters fallhöjd är oslagbart här kan du studera stora leklystna laxars väg uppför laxtrappan i de strida vattenmassorna. Jockfall är även känt för sin storslagna natur och lugnet som råder på platsen vilket gör det till ett unikt ställe för företag att ha konferens på.

Här finns trevliga 6 & 4-bäddsstugor i en naturskön miljö där ni ges möjlighet att ta del av vår stuguthyrning i dess rätta miljö. Det finns gott om plats för tält och husvagnar. Restaurangen serverar god och vällagad mat som har de lokala råvarorna i fokus. Här finns även en Fiskebod med försäljning eller uthyrning av allt material du behöver för ditt fiske samt försäljning av souvenirer.

Inför säsongen 2017 byggde vi 4 nya stugor med plats för 6 personer. Stugorna har två sovrum, sov loft, storstuga med kök, dusch, wc, TV, braskamin. Inför 2018 år säsong har vi ytterligare en nyhet i form av en ny bastuanläggning med jacuzzi i en storslagen natur endast ett stenkast ifrån det mäktiga vattenfallet.