Maila info@jockfall.com eller ring 070 – 625 65 87 för mer info.
Det finns även färdiga jaktpaket där allt ingår.

Vi erbjuder jakt i Norrbotten där ni jagar i milds vida barrskogar med varierande terräng. Jakten erbjuds på 4 000 ha vid Ängesåns dalgång. Av naturen varierar tillgång av skogsfågel, hare, räv, mård och i viss mån bäver i Ängesåns biflöden även älgjakt och björnjakt.

Boende i eget hus ca 2 km från jaktmarkerna eller på anläggningen i Jockfall eller Nilles vid e:10 utanför Överkalix.

Vi erbjuder även småviltsjakt samt fågeljakt. Jakten bedrivs enligt aktuell tidtabell (tjäder/orre/järpe 25 aug – 15 november, tjäder/orre endast tupp 16 nov – 31 jan. Älgjakt 3/9 – 30/11.

 

SMÅVILTSJAKT

Välkommen till en spännande skogsfågeljakt i trakterna kring polcirkeln i svenska Lappland. Som vår gäst erbjuder vi dig en variationsrik fågeljakt där du jagar både med trädskällare och stående hund. Finns färdiga paket men det går även att köpa endast boende och jaktkort. Boendet är då i Jockfall eller Nilles vid E:10 utanför Överkalix se

www.nillesbar.se

 

HÖGVILTSJAKT

Som vår gäst erbjuder vi en variationsrik jakt där både passjakt och jakt tillsammans med hundförare står på dagordningen. Vi jagar i viltrika områden mellan Sockberget och Krokforsmyrarna i Överkalix kommun. Våra erfarna guider och hundförare kommer att göra sitt yttersta för att du som jaktgäst skall få en stor och minnesvärd jaktupplevelse. Mycket viltrika marker med god tillgång till älg. Mycket erfaren jaktledare med älghund.

 

IMG_7328 IMG_7331
 

Vi har jägare från Norrbotten,Lappland,Norrland,Överkalix,Kiruna,Luleå,Boden,Piteå,Tornedalen,Gällivare