Fisketurer
Guidad fisketur i Jockfall, Ängesån eller Ansvar. Skräddarsydda efter de behov som finns.

 

Vandring
Vandring upp till Laxforsberget som ligger beläget nära Jockfall. Vandra upp dit och ta med en picknick. Njut av den vackra naturen som finns att beskåda från bergets topp. En fridfullhet råder över berget och ni andas ut och andas in ren och frisk luft. Är det under sommaren så njuter ni av ljuset dygnet runt. Har vi tur så ser vi midnattsolens vackra aura.

 

Bastubad med tilltugg
Vi värmer bastun och ger er möjlighet att njuta av en varm och bekväm kväll i bastun med tilltugg i form av våra delikatesser. Varför inte lite laxsnittar, renkött, snittar med vilt, smakrik korv eller annat smått och gott.

Trubadurer
Trubadurunderhållning, vi samarbetar med ett flertal trubadurer, underhållare och/eller orkestrar.

 

Middag i skogskoja
Middag i en skogskoja där mystik och kultur blandas. Ni transporteras med bil ut till en skogskoja. Där möts ni av en gammal kultur från 1930-talet. Vill ni under måltiden lyssna till trubadurunderhållning finns det möjlighet.

 

Hälsans tecken
Naturen i Jockfall berikar ens kropp och själ, därför har vi arbetat in ett koncept som går under hälsans tecken. Här erbjuder vi ett brett utbud av föreläsningar, Power Yoga och massage till er som ger avkoppling och ett nytt tankesätt i livet.

 

Massage
Klassisk svensk massage, 30- eller 60-minuters massage för konferensgästerna.

 

Stressföreläsning
Stressföreläsning, där föreläser vi om stress och vilken påverkan stress har på din kropp. Hur kan vi motverka stress och börja ändra vårat tankesätt?

 

Meditation
Meditation, här arbetar vi med meditation och avslappningsövningar. Vi lär känna våran egen kropp och hur vi fungerar. Lär oss att fokusera och vara här och nu i vardagen. Mentalträning, lär er fokusera för vad som kommer i framtiden. Vad är det som är viktigt i livet just nu. Gör jag det jag vill göra och hur kan jag förbättra mitt tankesätt? Att se glädjen i vardagen.